Chodník Podskalský Roháč

Celoročne povolený peší turistický chodník, ktorý vedie vrcholovými partiami NPR Podskalský Roháč. Chodník bol 21.1.2009 zaradený do zoznamu vyhradených miest pre turistiku a v tom istom roku bol aj otvorený. Začína sa nad obcou Podskalie nad kaplnkou Panny Márie Snežnej v sedle pod Podskalským Roháčom. Vedie hrebeňom až na najvyšší bod Roháč (720,2m). Prechádza krásnymi skalnými partiami s množstvom pekných výhľadov na okolitú krajinu. Výstup je miestami náročnejší, na trase sa nachádza niekoľko exponovaných úsekov, pri prechode ktorých treba použiť aj ruky. V jednom mieste treba preliezť cez malé skalné okno, ktorých sa na chodníku nachádza viac. Chodník je značený významovou zelenou značkou v tvare zeleného trojuholníka v bielom štvorci.