Administratívna budova Námestie Štefana Kluberta 7 v Levoči

Národná kultúrna pamiatka Administratívna budova vyhlásená v roku 1963. Nachádza sa južne od cintorína a východne od Košickej brány. Tvoria ju viaceré pamiatkové objekty:

Administratívna budova. Eklekticisticko-novorenesančná budova župného súdu (bývalej sédrie), krajského súdu, bola postavená v rokoch 1900-1902. Upravovaná bola v 50.rokoch 20.storočia. Má trojtraktovú dispozíciu, pôdorys v tvare E, je trojpodlažná s podpivničením. Autorom stavby je Štefan Kiss, staviteľom J. Gasch, autorom sgrafita je Gyozo Mrozek, Eugen Ormay. Solitér sa nachádza sa na Námestí Štefana Kluberta 6. Dnes je v budove poliklinika.

Väznica. Eklekticistická budova väznice bola postavená v rokoch 1900-1902. Upravovaná bola v 50.rokoch 20.storočia. Trojpodlažná stavba s podpivničením, trojtraktovou dispozíciou a pôdorysom v tvare nepravidelného obdĺžnika. Nárožná stavba sa nachádza na Námestí Štefana Kluberta 7.